Velkommen i dagplejen på Edithsvej  3
 

Jeg hedder Tava Abdulla, er gift og har 3 drenge, 2 hjemmeboende og en udeboende .
Har været dagplejer siden november 2000.


Jeg har plads at passe 4 børn, og jeg lægger stor vægt på et roligt miljø, med en fast struktur for børnene i hverdagen. Det er vigtigt for mig, at give børnene den kærlighed og tryghed de har brug for, kombineret med gode og sjove naturoplevelser.
I dagligdagen bruger vi en del tid ude i min have, og i skoven. Vi taler om de skiftender årstider, regnen, sneen, solen, månen og blomsterne .

Mit indsatsområde er : sprog / krop og bevægelse

Jeg sætter fokus på:
En grundlæggende forudsætning for en god indlæring er et godt socialt liv. Barnet lærer sprog hele tiden når de leger sammen og vi sætter fokus på sproglig udvikling i det daglige ved f.eks. at lege, snakke, øve samtale og turtagning, læse bøger og synge sammen.

 Indendørs: høre musik og danse, lave gymnastik, byggelege, køkkenlege og vi sætter fokus på højre/venstre, foran/ bagved/ ned/ op.
Udendørs: legepladser, sten til at balancere på, køre på scootere/ cykel, bruge små løbehjul, vi benytter os også af naturcenter Sølyst og hallen i Globus 1/ Idrætbørnhuset

Onsdagslegestuen:


Jeg går i legestue om onsdagen, sammen med 4 dejlige piger. Det er en fast gruppe, så jeres barn vil hurtigt lære de andre dagplejere og deres børn rigtig godt at kende og føle sig trygge og tilpas hele dagen. Forældrene afleverer og henter børnene i legestuen denne dag. I legestuen har vi fokus på at bruge krop og bevægelse , synge, læse bøger. Vi har en stor sal som vi benytter hver gang. I salen synger vi og leger sanglege og børnene udfordres motorisk med diverse motorikbaner. I legestuen serverer vi som regel varmt mad til frokost

Praktiske oplysninger:

Kosten afspejler Aarhus kommunes kostpolitik, og er sund og varieret og kan skifte mellem varm og kold mad, altid med frugt og grønt til. Der serveres mælk og vand og hjemmebagt brød.

Min arbejdstid er 48 timer om ugen hvilket fordeles som følger:

Mandag: 7.00 - 16.45
Tirsdag: 7.00 - 16.45
Onsdag: 7.00 - 16.45
Torsdag: 7.00 - 16.30
Fredag: 6.45 - 16.00


Hilsen og på glædeligt gensyn.
Tava Abdulla