Velkommen til min dagpleje på Hvedebjergvej

Mit navn er Abir, og jeg har været dagplejer siden 2002. Før jeg blev ansat i dagplejen, arbejdede jeg i vuggestuer og i børnehaver.


Man kan godt sige, at jeg kun har beskæftiget mig med børn, og det er jeg glad for.
Jeg er gift og har to børn. I min tid som dagplejer har jeg deltaget i forskellige kurser blandt andet forældresamarbjede, anerkendende kommunikation, leg med sprog, konflikthåndtering, førstehjælpskursus og mange flere.


Jeg er meget glad for børn, omsorgsfuld, ærlig og er glad for at arbejde i børnehøjde. Jeg arbejder med læreplaner, som består af sproglig udvikling, social kompetencer, personlig udvikling, naturfænomener samt krop og bevægelse.
Jeg arbejder med sprog, hvor man støtter børnenes sprog gennem læsning, rim og remse, sange, sanglege, - og sætter ord på alt, hvad man støder på.


Jeg varierer mellem temaerne. Jeg lægger stor vægt på et roligt miljø og en struktureret hverdag. Vi er ude hver dag og i al slags vejr, vi går på legeplads, går tur og ser på kæmpe store biler og lastbiler, traktorer og busser.


Vi leger i min have, kører på scooter, leger i sandkasse, går tur i skoven, samler blade og sten, kigger på snegle, plukker brombær og samler kastanjer.


Der tilbydes morgenmad, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad hos mig.


En gang om ugen tager vi til legestuen, hvor vi mødes med mine kolleger fra gruppen og deres dagplejebørn. I legestuen har vi fokus på læreplanstema, sprog, krop og bevægelse gennem sange og leg.
Vi har en god vikar ordning – navnlig gæstehuset, hvor børnene bliver passet i mit fravær i forbindelse med ferie og evt. sygdom.

Mine åbningstider er som følgende:

  • Mandag:       6:45 -16:30
  • Tirsdag:        6:45 -16:30
  • Onsdag:        6:45 -16:30
  • Torsdag:       6:45 -16:30
  • Fredag:         6:45 -15:45